Skyline

Skyline

Eric periodekampioen.


Deze eerste periode was er een drietal leden dat beduidend beter scoorde dan de rest.
Tony speelde remise tegen Eric en was daarmee de enige die hem (Eric dus) van de volle winst wist af te houden. 
Daarna verloor hij van Patrick  en vervolgens moest hij een paar ronden verstek laten gaan in verband met de nieuwe baan die nogal wat energie van hem vergde.

Patrick was een tijdje niet bijster op dreef, maar dit seizoen heeft hij de smaak weer te pakken. Hij verloor alleen van Eric en won zijn overige partijen waarbij hij onder meer Tony en Robbie versloeg.

Eric speelde dus remise tegen Tony en won de andere. Gelukkig ging dat niet altijd van een leien dakje. 

Met name tegen Fred balanceerde hij op de rand van de afgrond. Toen Fred hem niet het beslissende zetje gaf, wist hij (Eric natuurlijk) zich met een uiterst sluw zetje (dat hijzelf met nadruk ‘briljant’ noemde) te redden. Maar eerste worden met een score van 95% is natuurlijk niet niks, dan ben je wel zeer terecht onze midwinterkampioen.

Gefeliciteerd, Eric.


7 januari starten we met de tweede periode. Daarvan is het natuurlijk niet de bedoeling dat Eric weer zo onder ons huishoudt. In deze eerste periode waren er een paar van ons die hem aardig in het nauw wisten te brengen. Zouden die zo vriendelijk willen zijn om op het beslissende moment niet te versagen maar door te drukken? Die play-offs hebben we natuurlijk niet voor niets gepland.