Skyline

Skyline

Zomerkampioen 2019: Tony


Ondanks vakanties en wat er in deze zomerse tijden verder nog voor redenen zijn om je af te melden, was de opkomst groot genoeg om vier avonden twee partijen per avond te spelen met een bedenktijd van 45 min. p.p.p.p. Van de vijftien leden die aan dit toernooitje meededen waren er zeven die alle acht wedstrijden speelden en wie nu denkt dat de winnaar dan wel bij dit selecte groepje diehards te vinden zal zijn, heeft het bij het rechte einde.

Na de eerste speelavond werd de lijst aangevoerd door Tony en Jaap. Zij troffen elkaar in de derde ronde en die partij werd, na felle strijd, door Tony gewonnen. In de vijfde ronde was EricL zijn tegenstander en dat werd remise. 

Omdat Eric er de eerste twee ronden niet bij was, was het nu al duidelijk dat het vreemd moest lopen als er iemand anders dan Tony dit toernooi winnen zou. Even leek het erop dat ErikV nog roet in het eten dreigde te gooien, maar in een mindere stand en met minder bedenktijd wist Tony in rap tempo zijn stukken naar de betere velden te manoeuvreren en een doorbraak te forceren.

Tony dus kampioen met 7 winstpartijen, 1 remise en een percentage van 94%. Gefeliciteerd, mijnheer.
Jaap werd tweede, EricL derde, Jacob de hoogst geƫindigde jeugdspeler en als je de complete eindstand wil zien, klik je hier.