Skyline

Skyline

Opstellingen externe teams

Dankzij de nijvere inzet van de onvermoeibare Huub Blom, is nu al de kracht bekend van de individuele tegenstanders die we in de loop van Osbo-competitie zullen tegenkomen.

N.B.
Per team zijn de opstellingen te vinden via de knoppenbalk aan de linkerzijde van deze pagina:
Voor opstellingen klasse 3H (DSG1) zie: Externe Competitie > Verslag DSG1
Voor opstellingen klasse 4D (DSG2) zie: Externe Competitie > Verslag DSG2


Kijken we naar hun persoonlijke ratings en het teamgemiddelde dat dat oplevert, dan gaat de strijd om het kampioenschap in de derde klasse H tussen Doetinchem 2, DSG en Rokade 2. Had ons eerste van Rokade gewonnen, dan was het al een concurrent kwijt geweest. Jammer.

In klasse 4 D lijkt, althans op papier, Doetinchem 3 de sterkste. Met name aan hun eerste twee borden zijn 2 behoorlijk zware jongens opgesteld. Toch lijkt mij ons tweede niet kansloos. Wat wij aan elo-punten missen, moeten wij ruimschoots kunnen compenseren door onze voortreffelijke teamgeest. Bovendien bestaat het team voor de helft uit mannen die op de dag van een wedstrijd goed kunnen uitslapen. Het lijkt mij dan ook dat in 4D de strijd nog lang niet gestreden is. Zeker niet nu ASV 11 met 4 – 2 van Doetinchem 2 heeft gewonnen. Veel zal afhangen van de avond waarop de tegenstanders elkaar zullen ontmoeten en de daarmee samenhangende beschikbaarheid van de spelers.

Jan R.