Skyline

Skyline

Start nieuwe seizoen

De kampioenen zijn bekend, de simultaan van de interne kampioen is inmiddels ook al geweest (8-1 voor Erik) en de zomervakantie is begonnen!

Natuurlijk kan er veel geschaakt worden in de zomervakantie en zal er verslag gedaan worden van de diverse DSG-ers die her en der de schaakkunst zullen beoefenen.
We hopen er vele binnenkort te zien in de open Nederlandse Kampioenschappen in Dieren (21-31 juli) en natuurlijk het Open Arnhemsche Kampioenschap (5,6 en 7 september).
Maar wellicht zie we ze op nog meer plaatsen want er moet natuurlijk getraint worden voor het nieuwe seizoen waar we met 2 teams in een hogere klasse uit gaan komen.

Het seizoen bij DSG begint weer op maandag 1 september a.s. met een ledenvergadering en wellicht een simultaan of vrij schaken. Daarna zal de interne competitie weer van start gaan.

We rekenen natuurlijke op enkele nieuwe gezichten die we welkom kunnen heten met het oog op de extra plaatsen in de teams door de promotie van ons 2e!

De tijd zal het leren, maar in ieder geval iedereen een fijne vakantie toegewenst en gezond weer terug bij DSG op 1 september a.s.!!

Frank.S.