Skyline

Skyline

Seizoensopruiming.

Het zomertoernooi waarmee we sinds een paar jaar het seizoen afsluiten, is gewonnen door EricL,  Met zes winstpartijen liet hij de rest van de deelnemers ruim achter zich. Gefeliciteerd, Eric! 

De laatste aflevering van ‘het probleem van de maandagavond’  van dit seizoen staat inmiddels op de site. Omtrent deze rubriek blijkt veel onwetendheid te bestaan. Velen denken dat daar het probleem weer staat dat ze op de clubavond ook al gezien hebben. Dat is ook zo, maar daarbij staan de oplossing + een uitgebreide toelichting op het denken dat tot de oplossing leidt.  De opgaven van een jaargang vormen in feite een minicursus Stap3 en wie dat niet wist kan tijdens de vakantie de schade inhalen. Ga naar Diversen - Probleem van de maandagavond of klik hier.

Dan iets heel anders. Albert neemt deel aan het Bilderberggtoernooi (voor informatie klik hier), ik aan een zeskamp tijdens het Open NK in Dieren. Joke heeft zich daar, zag ik net, ingeschreven voor de snelschaakavond.  Ongetwijfeld zijn er nog anderen die het zomerreces bekorten door zich in een of andere georganiseerde vorm van schaakactiviteit te storten. Zou wie dat doet mij dat even willen laten weten?  Waar dat goed voor is weet ik nog niet, maar kwaad kan het in geen geval..   
Ik wens iedereen een plezierige tijd toe en hoop jullie de eerste maandagavond in september in goede gezondheid te kunnen verwelkomen.

Namens het bestuur,
Jan.