Skyline

Skyline

Nieuwsflitsen

Rapid
Na de eerste speelavond in de rapidcompetitie heeft Frank S de leiding genomen. Met vier overwinningen voert hij de lijst aan, op de hielen gezeten door Tony, Robbie en Henk die drie keer wisten te winnen. Voor uitslagen en stand : klik hier.


Team 2 (vervolg)
Albert en Joop moesten in de wedstrijd van team 2 tegen De toren 9 een 2 – 0 achterstand zien goed te maken. Dat is ze net niet gelukt. Albert won, Joop speelde remise. Een 2½ - 1½ nederlaag voor ons tweede derhalve. 

Team 1
Ondanks zeer verdienstelijke remises van Fred (aan bord 1),
Henk, Paul en Emile wist ons eerste niet een verdienstelijk resultaat te boeken, want Albert en Jan verloren en zo won De Kameleon met 4 – 2.

Team 3
Lang leek het erop dat ons derde met 3 – 1 zou gaan winnen van Groenlo. Toen leek het erop dat het 2 – 2 zou worden, dat het 1 – 3 zou worden, maar het eindigde in een 4 – 0 nederlaag.

Voor een uitgebreid verslag van Fred KLIK HIER of ga naar Externe competitie - Team 1, 2 en 3

Team 2
Ons tweede speelt deze ronde in twee Fases tegen de Toren 9. Chiel en Steffen speelden afgelopen dinsdag vooruit en verloren beiden. Aan Joop en Albert de taak om vanavond wraak te nemen.Saoedie-ArabiĆ« 
De grootmoefti van Saoedie-Arabiƫ vindt dat schaken onder gokken valt en dat het een verspilling van tijd en geld is en een bron van haat en vijandigheid tussen spelers. Bovendien kan schaken verslavend zijn en leidt het mensen af van de dagelijkse gebeden. (Bron: Trouw, 22-01-16)
Voor meer ga naar Diversen - Van de leestafel of KLIK HIER.