Skyline

Skyline

Osbo ronde 6

DSG 1    –   Rokade 3:     2   -  4
ASV 14   –   DSG2:         1½  -  2½
DSG 3    –   Lochem 2:     1½  -  2½

Indrukwekkend zijn de Osboresultaten nog steeds niet: in deze ronde wist alleen het tweede nipt te winnen. Ons eerste kwam uit tegen Rokade 3, dat bij winst kampioen zou zijn. Patrick, Henk, Fred en Emile hielden de spanning er nog even in en speelden remise, maar Paul en Jan verloren. Rokade 3 werd dus kampioen en als dank voor onze medewerking aan dit heuglijke feit boden de mannen uit Lichtenvoorde ons een consumptie aan.  Voor het eerste betekent deze nederlaag dat het in de degradatiezone terecht is gekomen.
Het derde verloor voor de zesde keer op rij. Joop won en Joke speelde remise, maar Frank en Erik wisten deze goeie voorbeelden niet te volgen. Het team staat ongenaakbaar op de laatste plaats en wist zijn negatieve score te behouden.
Het tweede zorgde voor een lichtpunt. ASV 14 (hoeveel zei u? veertien!), thuis altijd een moeilijk te kloppen tegenstander, bood lang taaie tegenstand en wist Ben, Chiel en Steffen op  remise te houden. Maar het verslikte zich in ons geheime wapen, te weten Erik, die zijn invalbeurt met winst wist te verzilveren.
Voor gedetailleerde uitslagen, standen en een overzicht van het verval in ratingpunten:
klik hier.

Kies voor    team 1: 3G     team 2: 4F      team 3: 4E