Skyline

Skyline

ONK Dieren: vierkampen.

Vol verwachting trokken onze helden van het Seniorenkampioenschap 2016 opnieuw naar Theothorne, nu om deel te nemen aan de vierkampen die onderdeel zijn van het Open Nederlandse Kampioenschap. Ook nu zouden ze in hun groepje tegenstanders treffen met ongeveer dezelfde rating als die zij zelf hebben en als ze die mannen twee weken daarvoor vrij moeiteloos konden oprollen, … waarom zou hen dat dit keer dan ook niet lukken???
Tja. Dat is zo’n vraag waarop het antwoord altijd wel in nevelen gehuld zal blijven. Het geval was namelijk dat ze er dit keer weinig tot niets van bakten. Albert en Jan verloren in de eerste en tweede ronde en wisten door winst in de derde hun deelname nog enigszins te rechtvaardigen, Fred scoorde net een halve meer ( wat ook niet iets is om thuis goeie sier mee te maken), maar werd toch nog tweede in zijn groep.
Henk was er dit keer niet bij, maar Tony wel. Hopelijk heeft hij veel leuke contacten gehad, genoten van de sfeer en was het goed voor hem er eens uit zijn, want aan zijn resultaten zal hij weinig vreugde hebben beleefd; 0 uit 3.