Skyline

Skyline

Eindejaarsopruiming


Geslaagd 

Net voor de kerst wist Jan Willem te slagen voor Stap 4. In de ruim 20 jaar dat ik bij DSG schaakles heb gegeven, is dat niet eerder gebeurd. Heel lang geleden is er eens een jongeling aan begonnen, maar die vond de stof te ingewikkeld en ging naar de middelbare school, dus haakte af. Zo niet Jan Willem. Die vond de stof ook niet makkelijk, ging ook naar de middelbare school, maar haakte niet af en zette door. Dat deed hij terecht en met succes: hij slaagde met een 8.

Hulde, Jan Willem


Herfstkampioen 

Op de tweede avond van de nieuwe winter wist Eric, door een zege op Albert, de eerste cyclus van de competitie 2019/2020 winnend af te sluiten, op de voet gevolgd door Frank. Die had weliswaar hun onderlinge partij gewonnen, maar speelde een paar partijen minder. 
Clubtrouw loont dus.

Gefeliciteerd, Eric.






Team 1 

Het eerste boekte met 5½- 2½ een ruime zege op Het Paard Combinatie uit Oosterbeek. Jammer was het dat Robbie en Patrick hun avond niet hadden, want dat scheelde twee bordpunten. Maandag 6 januari speelt het eerste thuis tegen de Kameleon dat tot nu toe ongeslagen is en vier bordpunten meer heeft dan wij.