Skyline

Skyline

Patrick kampioen tweede periode

Dat Patrick op het kampioenschap van de tweede ronde afkoerste, was al na een ronde of zes/zeven duidelijk. Door zijn nederlaag in de laatste ronde tegen Paul kon Robbie, die van Joke won, nog dicht in zijn buurt komen en als er, wat oorspronkelijk de bedoeling was, nog een twaalfde ronde was gespeeld, had het nog ongemeen spannend kunnen worden; maar nu niet. Nu is het Patrick het en daarmee feliciteren we hem van harte.

Omdat we nu dus twee verschillende periodekampioenen hebben, zal er de komende clubavonden door Paul en Patrick in een tweekamp om het clubkampioenschap worden gestreden. De eerste twee avonden spelen zij hun partijen in het gebruikelijke tempo. Is er dan nog geen beslissing gevallen, dan wordt er de derde avond in versneld tempo gespeeld. In welk tempo dat zal zijn, wordt in onderling overleg bepaald.

De overigen spelen de laatste drie clubavonden een zomertoernooi. Opzet en inzet worden maandag 21 mei bekend gemaakt, want die zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.


Programma laatste weken voor de senioren: 21 mei:   tweekamp + zomertoernooi


 28 mei:   tweede pinksterdag 
           (geen schaken, ook niet voor de jeugd)


 4 juni:   tweekamp + zomertoernooi


11 juni:   tweekamp (indien nodig) + zomertoernooi


En daarna gaat het zomerreces in.